Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Διαγραφές προστίμων ανέργων στον ΟΑΣΘ

Συνάνεργοι και συνάνεργες, 

την Τρίτη 13/01, στις 12:00μμ, στα γραφεία του ΟΑΣΘ (Μπότσαρη και Παπαναστασίου, στάση "Γραφεία" με το 10) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μηνιαία παρέμβαση του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Θεσσαλονίκης για τη διαγραφή προστίμων ανέργων και τη διεκδίκηση δωρεάν μετακινήσεων. 

Οι παρεμβάσεις μας αυτές κλείνουν ήδη ένα χρόνο επιτυχίας, έχοντας διαγράψει πάνω από 150 πρόστιμα και είναι παραπάνω από αναγκαίες στο ασφυκτικό κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον που ζούμε. Ειδικά τη στιγμή που ο ΟΑΣΘ αυξάνει τα εισιτήρια, μειώνει τα δρομολόγια, κόβει τα νυχτερινά και κυρίως προσλαμβάνει "φουσκωτούς" ελεγκτές που τραμπουκίζουν περισσότερο τους επιβάτες παρά ελέγχουν τα εισιτήρια τους, η αλληλεγγύη μας, η συλλογική δράση και διεκδίκηση των αιτημάτων μας είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. 

Γι αυτό σας καλούμε να στηρίξετε τη δράση μας και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, μεταξύ άλλων, δωρεάν μετακινήσεις για ανέργους και έναν δημόσιο κοινωνικό φορέα μετακινήσεων στην πόλη! 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 69553553176975523396 και στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/diktioanergwnthess 

Παρακαλούμε προωθείστε την συγκεκριμένη ανακοίνωση και την νέα ημερομηνία των παρεμβάσεων μας για διαγραφές προστίμων στον ΟΑΣΘ (13 κάθε μήνα) ώστε να μαθευτεί η συγκεκριμένη δράση σε όσους περισσότερους άνεργους της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου