Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Παρέμβαση στον ΟΑΣΘ στις 28/04



Όπως κάθε 28 του μήνα το Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων συνεχίζει να πιέζει τον ΟΑΣΘ για την ελεύθερη μετακίνηση των ανέργων και τη διαγραφή των προστίμων τους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Το Δίκτυο έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να διαγράψει διψήφιο αριθμό προστίμων με την υποστήριξη και την ενεργή συμμετοχή ανέργων, επισφαλώς εργαζομένων αλλά και ΑΜΕΑ. Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ από την ΕΡΤ3.




3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, είμαι και εγώ ακόμη μια ανεργη αυτησ τησ πόλης ,έχουν περασει 16 μέρες από τότε που μου κοψανε κλήση από τον ΟΑΣΘ στην γράμμη 30 γιατι χτήπησα καταλάθος το εισητηριο στην δευτερη επιβηβάση μου σε διαστημα 10 λεπτών ,καθώς γυρνουσα α΄πο μία αποτυχημένη προσπαθεια να ξανάβρω μία δουλεία.Θα ήθελα να μου πείτε την αποψη σας ,αν δεν πληρωθει η κληση τι γινεται αν γνωριζεται διοτι οι φίλοι μου λένε πως εχουν λλησεις εδω και 1 χρόνο .Γίνεται δικαστήριο και πενταπλασιαζεται το ποσο αν μπορειτε απαντηστε μου δυσκολευομαι πολυ να το πληρώσω αλλα σε 4 μέρεσ αν δεν γίνει πληρωμη θα διπλασιαστεί. Σας ευχαριστω εκ τν προτέρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ιδιο ισχύει και σε μένα,μου κόψανε κλήση πριν 2 εβδομάδες περίπου, είχα εισητήριο στο χερι μου αλλα δεν το ειχα χτυπήσει,και δεν με άφησαν να το χτυπήσω. γνωρίζει κανείς τι γίνεται αν περάσει η προθεσμία; ειμαι 24 ετων με καρτα ανεργειας και δεν δουλευω καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, οι άνεργοι με επίδειξη της κάρτας ανεργίας έχουμε καταφέρει να διαγράψουμε μεγάλο αριθμό προστίμων. Η επόμενη παρέμβασή μας στον ΟΑΣΘ είναι στο τέλος του μήνα. Μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6955 355 317 ή να στείλεις ηλ. μήνυμα στο diktioanergwnthess@gmail.com για περαιτέρω πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή